viernes, 18 de septiembre de 2009

"COLLSEROLA", A L'AGRUPACIO


" Des de molts barris de Barcelona es contemplen les dolces pendents de Collserola.

Des d'el turó de St. Pere Martir sobre el Llobregat, fins el de Broquetes damunt del Besós, trobarem indrets bellissims i llogarets, fonts com la Budellera, El Cigró o El Rajolí... que fan més fresca la Serra.

Fixeu-vos també en l'encant d'alguns pins escardalencs que treuen el nas per damunt dels petits bosquets... és una característica del gran Parc.

No sé si en el temps s'hi ha pintat poc o molt, però si que hem aprofitat tot allò que ens ofereix per fer-ne unes obres prou agoserades."

Manel Plana.

Aquesta és la presentació del programa de la exposició que te lloc a la nostra Entitat, fins el 29 de Setembre. (Com sempre, de dilluns a divendres de 10 a 13 i de 18 a 21h.)

Després de tan magnífic pròleg, poca cosa més podem afegir, mes que unes fotografies de l'inauguració....... y dues aquarel.les representatives dels participants: La primera d'Anna Pons i la darrera, de Rafael Pujals.


Magnífiques totes elles.

2 comentarios:

M. Antònia dijo...

Molt maques, n'hi havien moltes d'alt nivell.

AGRUPACIO D'AQUAREL.LISTES DE CATALUNYA dijo...

Hem posat poques per no carregar massa el blog i són les que han quedat més be a les fotos. No estàn triades per qualitat. Aixó ho ha de decidir cad'un.