martes, 29 de septiembre de 2009

INAUGURACIODijous 1 d'octubre a la tarda es presentarà a l' Agrupació el llibre "RAFAEL R. MOYA. Artista polifacètic que va pasar per la vida fent el bé."

La seva vídua Maria Ferrer Badenas recull en aquest llibre una selecció acurada de la seva labor en tots els camps artístics i el seu paper preponderant a la vida de la Barcelona del segle passat. La seva longevitat (va viure del 1888 al 1987), i el seu tarannà polifacètic, diu molt de la vida al segle XX.

La seva obra romandrà exposada a l'Agrupació de l'1 al 16 d'Octubre.

viernes, 18 de septiembre de 2009

"COLLSEROLA", A L'AGRUPACIO


" Des de molts barris de Barcelona es contemplen les dolces pendents de Collserola.

Des d'el turó de St. Pere Martir sobre el Llobregat, fins el de Broquetes damunt del Besós, trobarem indrets bellissims i llogarets, fonts com la Budellera, El Cigró o El Rajolí... que fan més fresca la Serra.

Fixeu-vos també en l'encant d'alguns pins escardalencs que treuen el nas per damunt dels petits bosquets... és una característica del gran Parc.

No sé si en el temps s'hi ha pintat poc o molt, però si que hem aprofitat tot allò que ens ofereix per fer-ne unes obres prou agoserades."

Manel Plana.

Aquesta és la presentació del programa de la exposició que te lloc a la nostra Entitat, fins el 29 de Setembre. (Com sempre, de dilluns a divendres de 10 a 13 i de 18 a 21h.)

Després de tan magnífic pròleg, poca cosa més podem afegir, mes que unes fotografies de l'inauguració....... y dues aquarel.les representatives dels participants: La primera d'Anna Pons i la darrera, de Rafael Pujals.


Magnífiques totes elles.

martes, 15 de septiembre de 2009

SABANES A LES COTXERES DE SANTS

El prestigiós aquarel.lista i soci de la nostra Entitat Josep Sabanés, presenta la seva obra a la Sala d'Exposicions de les Cotxeres de Sants, fins al 26 de Setembre.

Segons el programa que s'adjunta, la exposició es podrà visitar dedillus a divendres de 11 a 14 i de 17 a 21 hores d'aquest mes.

domingo, 13 de septiembre de 2009

CLOENDA I AGRAIMENTS

Avui finalizta l'exposició que ha tingut lloc a l'Aula de Cultura Caixa Manresa, de Navarcles.

Amb aquest motiu l'Agrupació d'Aquarel.listes de Catalunya vol expresar el seu agraïment a l'Alcalde d'aquesta ciutat Sr. Albert Brunet, al Regidor de Cultura Sr. Valentí Oliveras i al GrupArt, format entre d'altres, pels Srs. Eduard Pons, Joan Cots i la Sra. Queralt Valls, i a tots els que han tingut l'amabilitat de organitzar i fer possible aquesta exposició.


A la foto superior, una perspectiva de la magnífica sala de Caixa Manresa en un moment de calma, i a la inferior una constructiva crítica de la exposició.


A la dreta, una mostra de la qualitat dels participants amb aquesta aquarel.la de Mª José Bellsolà, titolada "Tovallola".


miércoles, 2 de septiembre de 2009

CONVOCATORIA MANEL PLANAAquesta aquarel.la de Manel Plana ens recorda que l'esmentat artista convoca la exposició anual col.lectiva oberta a tots els socis de l'Agrupació i que aquest any versarà sobr el tema: COLLSEROLA.

La entrega de les obres ha d'esser el 14 i 15 de setembre i les mides de les aquarel.les de 31 x 41 cm.

Els marcs han seràn tots iguals i el model es pot trobar a l'Agrupació i el preu per exposar es de 10 €.

La inauguració serà el dia 17 de setembre.

EXPOSICIO OBERTA


Recordem que la esmentada exposició a Navarcles romandrà oberta fins al 13 d'aquest mes els dies que indica la invitació adjunta.

Aquesta mostra, de la que es fan ressó els diaris, gaudeix d'un gran nombre d'obres dels nostres socis (més de 50) amb unes aquarel.les que són "transparències plenes de vius colors" segons manifesta el diari Regio 7.